Producător: RG GOALKEEPER GLOVES
Cod produs: ZIMA 2016
Puncte de recompensă: 18
Disponibilitate: 2-3 Days
Livrare Gratuită
167,30 LEI 239,00 LEI

Cantitate

Zima este o manusa cu cusatura roll finger care ofera o senzatie de putere si siguranta, cu priza excelenta in orice conditii, umede sau uscate. Are o curelusa unica, elastic si moderna si dosul palmei complet din latex german. In final, am adaugat tehnologia noastra RG Fix Fit pentru a dezvolta acest model la nivelul urmator de manusi profesionale. O alegere excelenta pentru orice portar.

Dosul Palmei: 3mm de latex german plus 3mm de spuma interna prinse pe material Air PU, foarte usor de curatat si respirabil.

Palma: latex Contac negru de 4mm prins pe cusatura roll finger. Caracteristica speciala: RG Fix Fit. Nu permite mainii sa se miste in interiorul manusii. Aceasta manusa ofera o senzatie de securitate in timpul folosirii.

Corpul manusii: Materialul PU confera flexibilitate si confort maxim, permitand mainii sa respire in interiorul manusii.

Incheietura: Curelusa neagra, elastica, de lungime dubla, prinsa de manseta elastica de 8cm latime. Caracteristica speciala: RG Rubber Tab la capatul curelusei pentru evitarea eroziunii manusilor cand se pun sau se scot din maini.
Tehnologii
Cusătură Roll Finger
RG Fix Fit Da
RG Rubber Punch Nu
Tije protecție Nu
Palma
Tip Latex Black Contact
Grosime 4 mm
Spumă amortizare -
Dosul palmei
Tip latex German
Grosime 3mm
Spumă amortizare 3mm pe interior
Bază Air PU
Incheietura
Tip Curelusa elastica de lungime dubla, manseta 8 cm RG Rubber Tab

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie