www.manusionline.ro a pornit din dorinta de a aduce pe piata din Romania manusi de calitate, la preturi accesibile pentru portarii din Ligile inferioare si pentru copii.

La inceput am adus branduri diferite, unele arhi-cunoscute, altele complet noi pentru portarii din Romania. In cele din urma, ne-am oprit la brandul RG, care prezenta toate calitatile unui brand de calitate: un fondator pasionat de meseria de portar (pe atunci, portar in activitate) si un om de caracter, materiale folosite erau printre cele mai bune si calitatea manusilor crestea cu fiecare colectie noua, pastrand preturi accesibile pentru portari.

Astfel, brandul RG a ajuns astazi unul de top, iar gama de produse este foarte variata: manusi si echipamente de portari pentru adulti si copii, ce se impart pe tipuri de teren, vreme si nivelul la care joaca fiecare, profesionist din Liga 1, amator sau copil care abia se apuca de fotbal.

www.manusionline.ro este reprezentantul oficial al brandului RG Goalkeeper  Gloves in Romania.

Am cautat sa aducem cei mai buni portari din tara in echipa noastra si astazi consacratii Eduard Stancioiu si Razvan Stanca, internationalii de tineret Andrei Vlad si Andrei Cristea dar si cel mai de succes antrenor de portari din Romania, Florin Tene, sunt imaginea RG Romania.