a.SC ONE KEEPER DIRECT SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
b.Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informații vor fi folosite de către companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale și promoții numai cu acordul său prealabil. Acesta poate solicita ștergerea datelor din baza de date  prin email la adresa contact@manusionline.ro.
c.Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC ONE KEEPER DIRECT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță ți numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienți: comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale.
d.Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității.
e.Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci, și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către SC ONE KEEPER DIRECT SRL este periodic analizată în privința securității.
f.SC ONE KEEPER DIRECT SRL se obligă să nu difuzeze unor terți datele personale ale clientilor, în afară de autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau autoritățile în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii.
g.Din cauză că datele sunt transmise electronic, compania SC ONE KEEPER DIRECT SRL nu poate fi făcută responsabilă de pierderea lor sau copierea neautorizată prin interceptare.
h.La sesizarea utilizatorilor, vom lua toate măsurile și vom pune la dispoziție toate cele necesare organelor competente abilitate să rezolve acest tip de infracțiune.