Despre noi

Bun venit la PRIMUL MAGAZIN ONLINE DIN ROMANIA DEDICAT EXCLUSIV PORTARILOR

Sunt Cristi Mitrea, fondatorul site-ului manusionline.ro.

În cariera mea de portar, am întâmpinat întotdeauna dificultăți în a-mi procura mănușile de portar. Magazine fizice cu mănuși de calitate se găseau doar în București, iar online-ul nu era deloc dezvoltat la acea vreme. Îmi comandam mănușile pe site-uri din Anglia, dar livrarea era scumpă și greoaie.

Astfel, în 2012, pe când evoluam la Dacia Unirea Brăila, am hotărât să simplific lucrurile pentru portarii din România și am creat primul site din țară dedicat exclusiv lor. Am început prin a importa diferite branduri de mănuși și echipamente de portari, unele consacrate, altele necunoscute pieței locale.

În 2013 am descoperit RG Goalkeeper Gloves, care prezenta toate calitățile unui brand de succes: produse bune, prețuri decente și dorință de progres.

În 2014 am devenit distribuitorul oficial RG în România. Printre portarii care au făcut parte din echipa RG până în ziua de azi, se numără Alexandru Buzbuchi, Răzvan Stanca, Eduard Stăncioiu, Cătălin Straton, David Lazar, Andrei Vlad, Roland Niczuly, Marian Aioani, dar și antrenorul de portari Florin Tene.

În 2023 manușionline.ro vă propune o gamă variată de mănuși și echipamente de portari, pentru copii și adulți, amatori sau profesioniști, teren sintetic sau teren de iarbă naturală, cu prețuri potrivite pentru oricare din categoriile de mai sus, mingi de fotbal, haine compresive cu sau fără protecție și accesorii pentru portari și mănuși de portari.

Obiectivul Nostru

Toate aceste principii derivă dintr-un singur obiectiv: centrarea afacerii pe satisfacția clientului, nu pe obținerea de profit imediat. Dar pentru asta, avem nevoie de feedback-ul tău în absolut orice privință: calitatea produselor, a livrării, serviciu suport clienți etc.

Scopul Magazinului

Scopul cu care am creat acest site a devenit principiul după care mă ghidez și azi, la 8 ani distanță: livrare ieftină (chiar gratuită) și rapidă, un serviciu de suport clienți ireproșabil, produse bune la un preț corect, informarea și educarea clienților în ceea ce privește tipurile de mănuși, latexuri, îngrijire etc.