Termeni și condiții

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.manusionline.ro

1.Cine suntem?
Site-ul www.manusionline.ro este proprietatea SC ONE KEEPER DIRECT SRL cu sediul in Braila, Decebal, nr 27 , capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J9/425/2013 (C.U.I): 31901180, denumita in cele ce urmeaza manusionline.ro .
Site-ul este dedicat exclusiv portarilor de fotbal de toate varstele, amatori si/sau profesionisti. Comercializam numai produsele cu un raport calitate/pret excelent. Cautam in permanenta noi marci de manusi si echipamente care sa ofere produse de calitate la preturi pentru orice buzunar!

2.Ce drepturi are vizitatorul site-ului, client manusionline.ro ?
a.Poate returna un produs, in termen de 14 zile de la achizitie, conform politicii de returnari de la punctul 9.
b.Datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de manusionline.ro catre terte persoane sau institutii.

3.Care sunt obligatiile clientului?
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.  Prevederile de mai jos pot fi modificate fără notificare. Cea mai recenta versiune a lor poate fi consultata in pagina Termeni si Conditii, de pe www.manusionline.ro.

4.Dreptul de autor al manusionline.ro asupra continutului publicat pe site
a.Intregul continut al site-ului www.manusionline.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea SC ONE KEEPER DIRECT SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
b.Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor SC ONE KEEPER DIRECT SRL orice material continut in site – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web si alte date – fara acordul scris al companiei.

5.Produsele oferite. Politica de preturi
a.SC ONE KEEPER DIRECT SRL isi rezerva dreptul de a-si alege clientii.
b.Produsele comercializate pe www.manusionline.ro sunt noi.
c.In situatii exceptionale, unele produse nu pot fi livrate, din cauza de lipsa de stoc. manusionline.ro va returna orice plata facuta in avans de catre client, in acest caz.
d.Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (19%).
e.Promotiile si ofertele speciale au uneori termeni speciali, care vor fi prezentati in pagini speciale de pe site.

6.Plata produselor
Poti plati ramburs, cand coletul ajunge la destinatie, sau cu cardul, in momentul in care plasezi comanda pe site. Nu exista nicio taxa suplimentara fata de suma totala care ti-a fost afisata in momentul comenzii pe site.

7.Livrarea produselor
Livram numai prin curier rapid. Livrarea produselor este posibila oriunde in tara, indiferent de locatie, sat, comuna sau oras.

8.Politica de retur
a.Poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 14 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online manusionline.ro si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare, unde este cazul) inapoi.
b.Produsele trebuie sa nu fie folosite deloc. Iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie.

c. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi conditie in care a fost primit, fara urme de uzura datorata probarii sau folosirii produsului, in ambalajul original, fara sa aiba folia de pe palma inlaturata (in cazul anumitor modele de manusi de portar). Altfel, produsul nu va fi acceptat la retur si se va returna clientului, iar taxele de livrare vor fi suportate de client.

d. In cazul in care produsul comandat initial a fost personalizat la cererea clientului, acesta nu se mai poate returna.

e.In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 48 de ore de la primire.

9.Cum faci sa returnezi sau sa schimbi un produs?
a.Acceseaza pagina Retur (https://www.manusionline.ro/index.php?route=account/return/add), returul sau schimbul presupune inlocuirea unei marimi cu alta sau a unui produs cu altul.
b.Cand returnezi un produs, acesta trebuie trimis prin Curier. Clientul va suporta cheltuielile de livravare.
c.Produsul trebuie sa ajunga in aceeasi forma / conditie ca atunci cand el a fost livrat. Dupa primirea coletului, vom examina produsul si vom restitui suma platita initial sau vom trimit un alt produs la schimb, dupa preferinta clientului. Oricine realizeaza o comanda pe sau prin intermediul siteului manusionline.ro (sau a numerelor de telefon afisate pe acest site) se obliga sa respecte aceste conditii.

10.Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri
a.Site-ul www.manusionline.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat SC ONE KEEPER DIRECT SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acesta.
b.Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

11.Politica de confidentialitate
a.SC ONE KEEPER DIRECT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
b.Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale si promotii numai cu acordul sau prealabil. Aceasta poate solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa contact@manusionline.ro.
c.Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ONE KEEPER DIRECT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.
d.Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii.
e.Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC ONE KEEPER DIRECT SRL este periodic analizata in privinta securitatii.
f.SC ONE KEEPER DIRECT SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.
g.Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania SC ONE KEEPER DIRECT SRL nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare.
h.La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

12.Dispozitii finale
a.Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.manusionline.ro, netratata de nici un articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către manusionline.ro la contact@manusionline.ro. Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.
b.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.
c.Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online www.manusionline.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

You must be logged in to post a comment.