Tipuri de cusături

Timpurile se schimba, tehnologiile se schimba, la fel si pretentiile portarilor nostri. 

Astfel, pentru colectia 2017-2018, am scos cusatura roll finger clasica, si am introdus variante hibride, cu palma dintr-o singura bucata de latex, si fara acele cusaturi la baza degetelor mijlociu si inelar. 

De asemenea, cusatura clasica “flat palm” lipseste si ea, nemaifiind un stil popular printre portarii din ziua de azi. Am pastrat insa lucrurile bune ale cusaturii si le-am integrat intr-o varianta hibrida. 

ROLL SENSATION

Noua noastra cusatura Roll sensation ofera un simt excelent al mingii. Cusatura are un stil strimt pe mana si o zona mare de contact cu mingea. Se gaseste doar pe modelul nostru de top, Bacan. 

Roll Feeling

Un nou stil pentru colectia 2017-2018, cusatura roll feeling este foarte asemenatoare cu roll sensation, in sensul ca ofera un simt excelent al mingii si o zona mare de contact. 

Diferenta de cusatura roll sensation este data de faptul ca roll feeling este un pic mai larga pe degete. 

Aceasta cusatura se gaseste pe modelele Chebere si Chebere Bos.

Roll finger hibrid

Cusatura clasica de roll finger a fost un succes atunci cand a fost folosita pentru prima data. Totusi, ca orice alte cusaturi avea parti bune si rele. RG a incercat sa elimine aceste defecte si a creat o varianta hibrida. 

Aceasta noua cusatura ofera acelasi simt excelent al mingii, suprafata mare de contact si senzatia ca manusa este o extensie naturala a mainii. Palma este insa formata dintr-o singura piesa de latex, si nu mai prezinta acele tesaturi 

la baza degetelor mijlociu si inelar, care erau foarte incomode si erau primul punct unde se rupeau manusile. In plus, materialul suplimetar ingreuna manusa. 

Aceasta cusatura se gaseste pe modelele Snaga Aqua, Snaga Black, Aspro, Aspro Entreno si Dreer Oren. 

Negative hibrid

Cusatura Negativa hibrid prezinta clasicele tesaturi pe interior, specifice cusaturii negative, pe degetele mijlociu si inelar, iar degetele aratator, mic  si degetul mare sunt roll finger. Fata de cusatura negativa clasica, acest stil ofera o suprafata mai mare de contact si un simt mai bun al mingii. 

Modelele care prezinta aceasta cusatura sunt Aversa, Aversa Soleil si Dreer. 

Flat palm hibrid

Asemanatoare cusaturii negative hibrid, in sensul ca pastreaza tipul flat palm doar pe degetele mijlociu si inelar, iar celelalte trei sunt infasurate in latex, ca la cusatura roll finger. Astfel, manusa pastreaza lejeritatea cusaturii flat palm, dar mareste suprafate de contact si simtul mingii, ca la roll finger. 

De asemenea, degetele nu mai sunt predispuse la rasucire, asa cum se intampla la cusatura clasica flat palm.

Singurul model cu aceasta cusatura este Pluja+ 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADAUGĂ EMAILUL TĂU ȘI VEI PRIMI

10% REDUCERE

Fii primul care află despre articolele noastre exclusive, produse noi și promoții speciale.

Welcome to

Premiile mele

Devino membru!

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Modalități de a acumula

Powered by WPLoyalty

Modalități de a acumula

Puncte de loialitate

10 puncte RG pentru 1 leu cheltuit

Puncte de loialitate MAX

15 puncte RG for each 1 spent

Puncte Review

+50 puncte RG